Kabine za fotografiranje ili na engleski photo booths su popularan način dodatne zabave na svim događanjima koja možete zamisliti. U posljednje vrijeme su doživjele pravi boom i na račun sveprisutnih “selfija” te nakon montaže funkcioniraju samostalno pa dobro raspoloženo društvo jednostavno dođe, fotografira se i od cijelog procesa napravi pravu zabavu te ponese s događaja nezaboravnu uspomenu.

Takvu zabavu smo htjeli donijeti i svojim dragim mladencima pa smo ostvarili novu jako zanimljivu suradnju! Predstavljamo vam Freezebox, ne baš tipičnu kabinu za fotografiranje, jako jednostavnu za upotrebu i s mogućnošću dostave i montiranja u svaki prostor. Ne radi se o klasičnoj kabini s ograničenim kapacitetom raspoloženih ljudi, nego o maloj kutiji sa svime potrebnim za samostalno korištenje: vrhunski fotoaparat, ekran na dodir i prava profesionalna rasvjeta…

A suradnja o kojoj pričamo će se, vjerujemo, svidjeti svim našim mladencima koji su nas već rezervirali ili će nas tek rezervirati jer Freezebox nudi poseban popust za sve naše klijente! Više o svemu možete saznati ako se javite nama ili ekipi iz Freezeboxa preko emaila ili Facebook stranice.

Freezebox slavi i svoj dolazak s posebnom promocijom! Lajkajte već spomenutu Facebook stranicu Freezeboxa i osvojite genijalnu nagradu. Za točno tjedan dana ekipa Freezeboxa će izabrati jednog sretnog dobitnika koji će za svoj ili za događaj drage osobe dobiti na poklon cjelovečernje fotografiranje Freezeboxom. Detaljnije informacije pronađite na njihovoj stranici i pridružite se!

A mi nakon prvih vjenčanja s Freezeboxom možemo prenijeti samo dojmove svih koji su stali pred objektiv Freezeboxa… i stalno se vraćali: dodatna zabava kao stvorena za vjenčanje i dobar provod s hrpom genijalnih fotografija koje ostanu za uspomenu!