Vila Dalmacija u Splitu (poznata i kao Titova vila) je posebno mjesto za nas dvoje Papajića, jer smo u njoj 2014. imali zabavu povodom vlastitog vjenčanja za naše obitelji i prijatelje. Stoga kad su nas Ana i Ivan kontaktirali možda dvadesetak minuta nakon što je Ana rekla “Da!” na Ivanovu prosidbu u Dubrovniku tog novogodišnjeg dana 2016. godine, da nas pitaju za dostupne datume vjenčanja, ali i za informacije o Vili Dalmaciji, bili smo jako sretni što ćemo se još jednom vratiti na to mjesto.

Planovi za njihovo vjenčanje od početka su ukazivali to da će to biti jedan apsolutno opušten dan. Njih dvoje su na kraju uspješno pokazali svima kako bi se vjenčanje zapravo trebalo “planirati”. Najvažnija im je bila njihova ceremonija vjenčanja u prekrasnom Meštrovićevom Kašteletu koji se vrlo zgodno nalazi upravo do Vile Dalmacije. Činjenica da je sve skupa bilo u pješačkoj udaljenosti je značajno doprinijela opuštenoj atmosferi dana, ali najznačajniji dio toj opuštenoj atmosferi čitav dan davali su upravo sami mladenci! Prvo s reda bijelo cvijeće za dekoraciju kupljeno to jutro u jednoj stakleničkoj veleprodaji, prekrasna i jednostavna, a istovremeno posebna vjenčanica, potpuno neformalno mladoženjino odijelo, vjenčana torta izabrana od strane mladenaca tek nekoliko minuta prije rezanja, između svih torti koje su im donijeli obitelj i prijatelji, a ukrašena Legovim ukrasom za torte kojeg je taj dan složila Anina nećakinja, svu dekoraciju su također osmislili i napravili mladenci skupa sa svojim članovima obitelji i nekoliko jako bliskih prijatelja, pola sata neobavezne svirke za ekipu na akustičnoj gitari usred večernje zabave kada su svi pjevali u sav glas… nije ni čudo što smo se i mi toliko jednostavno i neprimjetno uklopili i bili slobodni sa svojim fotoapratima raditi sve što zaželimo oko mladenaca i njihovih gostiju. Iskoristili smo to maksimalno moguće kako bismo proizveli njihovu priču, prisjećajući se usput i našeg prekrasnog i nezaboravnog dana.

I dok trenutno hara zima i svi smo u svojim toplim kućama, nadamo se da će vam ova priča u slikama prenijeti malo ljetne topline s prekrasnim sunčanim vremenom na slikama i s osjećajem povezanosti i hrpe ljubavi koje su bile tako očite čitav dan.
Ana i Ivane, bila je i ostat će nam velika čast da smo baš mi sačuvali tu vašu priču o ovakvom posebnom danu. Još jednom vam hvala na tome!